Värme!

ÄNTLIGEN blir det lite varmt, låg och solade i bikini på vår bakgård igår(!)  Ioch idag på lunchen gick jag och en arbetspolare och satte oss i Vasaparken, sjukt härligt! Synd bara att vi har segaste kirurgen imorgon, så lär bli kvar seent.

Men Valborg ska jag och Jonathan iallafall gå och se hans polare när de spelar i fryshuset. fredag ska vi ha det mysigt med bio och lördag blir det grillparty. Sommar och soliga daagar!

En bra vecka.

Tött. Men lite mysigt trött. I söndags kväll var jag och Jonathan hos hans kompis och spelade poker (jag kom 2a, yees) sen spenderade vi resterande kväll med att spela Tecken på 6pers enda tills klockan 3, baara par haha. Sen måndag morgon gick vi och gymmade med ett av paren i 2h, super kul! men var helt slut på tisdagen.
Onsdag morgon kom en av mina syrror ner och har bott hos oss i veckan, skitmysigt! synd att de bor så långt borta annars, enda borta i Storlien. Men mysigt hade vi :)
Jag har dessutom valt skolor till hösten, blev en härlig kompott av mode och konst.. vi får se hur det går.

Glass & Kate Winslet.

Fy, nu har jag suttit inne enda tills nu fasten solen skiner ute! Egentligen ska jag leta present till mamma, men det bli imorgon. Så nu ska jag ut och sätta mig på nytorget, med en stor glass och nya nr av ELLE med Kate Winslet på omslaget, som jag inte hunnit läst ännu. Är föresten grymt sotis på grannarna mitt emot med balkong i solen! tänk om man ens hade en balkong i skuggan.. AJA: SOL, GLASS & ELLE.


Påsk(?)

Igår var jag och Maja m.f på Bar54, fast det var inte så spännande. På torsdagar ska de nämligen ha Boogie Night och gratis inträde! Men eftersom det var Skärtorsdag så räknas det tydligen som fredag (?) och därav inge disco, dessutom blev det inträde!.. som vi lyckades slippa som tur var. Det som var tråkigast var att det fanns så sjukt mycket jobbiga grabbar som var aldeles för påå. Aja Mysigt att vara med Maja iallafall :)

Idag gick jag och min man-friend runt i värmen, det var härligt. Så åt vi världens godaste lunch, grillat kött, rödvinsås och potatisgratäng mmmmmm.
Ikväll ska vi gå och se Watchmen och äta massa popcorn :D
Tji Påskfirande..hehe


plugg...

Åh borde söka alla skolor nu... får göra det på söndag, nu ska jag sova! Gonatt

Maja och Jag

Idag efter jobbet träffade jag Maja för första gången sen innan jul! Eftersom hon pluggar på Gotland så ses man inte så ofta. Vi träffades vid centralen och gick sen till slussen (förbi nya Ben & Jerrys glassbar i Gamla stan, äntligen!) där vi satt och pratade i timmar på kajen. Myysigt! Fast kallt...
Imorgon kväll ska vi på Dramaten och se Final (?) Yeees.


Stockholm

Igår efter att jag hämtat biljetterna så gick jag en promenad hem, det var så skönt väder! det var helt tokigt. Att äntligen kunna ha vårjacka är ju underbart, plus att Stockholm blir så vackert när det kommer lite värme. var tvungen att ta lite bilder och känna mig som en turist.
På kvällen gick jag och Anna ut och satte oss på Nada och lyxade till det med moijto och cider. När klockan var strax efter tolv så tänkte vi först dra vidare, men så var vi så hungriga så vi gick till mcdonalds, helt mysigt att sitta där och fnissa och äta hamburgare istället för att dra till en till mörk bar. Snart blir det uteserveringar som gäller :)


Dramaten.

Nu ska jag springa iväg och hämta ut biljetter till mig och Maja för en föreställning på Dramaten till onsdag, Mammas man fick dem gratis genom jobbet så jag har ingen aning om vad det blir. Men bra blir det säkert, solen skiner ju!


Strong ass Bitches.

Det var skitkul igår! Jag trodde det skulle vara hemmafest, men det var på ett universitet så det riktigt häftiga lokaler, sådär tokhögt i tak och stora fönster. Först när vi kom var det lite amerikansk prom night feeling, det var massa ballonger (svarta såklart) och alla satt finklädda runt små bord. Men det blev så bra när det kom igång! Vi dansade massa massa till nästan bara gamla 90tals låtar, jag och evelina bestämde oss för att starta en träningsblogg som heter "strong ass Bitches" där vi bara ska träna i skitsnygga outfits och ta jättemycket fula före och efter bilder där det inte är nån skillnad. Förutom allt det, kostade ölen bara 20kr!
Det var en braa kväll.


Dress code Black.

Nu ska jag springa iväg på nån fest som ligger vid karlaplan med Hanna, skitkul! Det enda är att det är dress code Black, med tema kristet.. hahah! Jag känner mig inte så sugen på svart idag, menmen det blir säkert bra!
Nu måste jag verkligen gå!

twenty8twelve

De här byxorna köpte jag på tradera, fast de är inte jag på bilderna, och de sitter inte helt hundra på mig. Men jag tror att om jag lämnar in dem och syr in dem vid benen så kan de bli skitbra.



För visst är de sjuktsnygga!! plus att de är från twenty8twelve som vi alla vet är Sienna Miller och hennes syrra Savannah Millers märke som de har tillsammans, jag som love them! 2200 kr kostade de från början, jag betalade 550! Känner mig skitnöjd! älskar tradera!


Äntligen träna!

Har inte tränat sen i söndags så ska bli sjukt skönt att ta sig iväg nu! Önskar bara att det var ett längre pass,  men lunchpassen funkar bra de med! På söndag ska jag nog gymma.
Solen skiner! idag har de sagt att det ska bli 16 grader! Så jag och Hanna ska sitta ute och glassa efter passet är klart, med mina nya solbrillor!
VÅR!

kära dagbok..

Nu har jag ätit; Kyckling, avocado, keso (som jag egentligen inte gillar så mycket) och paprika. Jag är så härligt nyttig, för en gångs skull.. Jonathan jobbar natt, så jag sitter här rullar tummarna och tittar på antikrundan. I morgon är jag ledig, då ska jag och Hanna träna!  Nu ska jag titta på medium.
Livet leker, Gonatt!


Claudia Schiffer

 

Den här bilden.. underbar! Älskar ALLT hon har på sig här, fantastiskt. Även om jag inte är världens fan annars så får hon verkligen till det.

kort, kort.



Heter Linnea och är 21år. Bor med killen och katten på söders härliga gator. Är just nu på jakt efter en plan för hösten och hoppas kunna komma på en bra lösning snart.. Är inte så långt kvar tills man ska söka, framtiden får berätta...
Allt löser sig!

jaaa nu är det dags.

Nu provar vi det här, så ser vi hur det går!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0