Moody.

aaah, jag känner mig helt Moody idag! Vet inte vad det är, bara helt bitsk och trött. Kanske därför.. hmm
Plus att jag måste plugga nu. Det var därför jag sprang ner till 7-eleven och köpte en cookie, en brownie OCH Oreos (och därav tänker jag på min Pärla!! Kom hem!).
MMMMMMM!!!!!!! nu ska jag FROSSA!... och plugga..damn.

Donuts.

Det blev inte Lampans Thai idag, vi grillade kyckling och hallomi istället. Vilket iof också var väldigt gott, tog sån jäkla tid bara när grillen inte ville ta sig. Mysig SöndagsGöra iallafall :)

Ibland kan man verkligen få sug på något, som nu när jag helt plötsligt blev sugen på de donuts som vi åt på kos.. mmm Sjukt goda!
Go Go Donuts hette stället, hehe.



Tha Dress.

Det var verkligen supertrevligt igår :) Alla var väldigt snygga. Fast jag var sjukt dålig på att fota, hoppas på att få lite av Julias bilder senare.
Ibland har man ett plagg som folk verkligen reagerar på, och den nya klänningen är en av dem. Vet inte hur många komentarer jag fick! Flera på festen tyckte den var super, en alkis sa att den och märket i pannan var fräcka, någon på tuben sa "nämen där går ju Charlotte Pherelli! hö hö" men det roligaste var nästan när det gick förbi ett gäng 14åriga grabbar (!) och två av dem sa "alltså Fett fin klänning!" haha! Sjukt skumt.
Man kan komma långt på 50:-



haha snacka partyMin

Nu ska jag plugga, sen ikväll ska vi dra på resturant med gänget! MM jag är sjukt sugen! Hoppas det blir Lampans!

HattKalas.

Nu drar jag! Blev ingen Hatt, utan en Huvudbonad för 7,5:- på Indiska.. hehe. AJA!
Ska bli spännande att se hur alla andra ser ut! :)

Bondens.

Igår drog vi hem till Jonathans polare och myste, käkade massa chips och spelade spel:) Snacka fredagsmys!

Nu på dagen har jag dragit runt på våran gatan eftersom det varit BondensLoppis, samt Bondensmarknad (som alltid är på lördagar). Köpt klara kräftor, kantaraller, kakor. Men fortfarande ingen Salami!
På Loppisen var det TOKmycket folk, gick knappt att komma fram. Men jag är väldigt nöjd med de fynd jag lyckats gräva fram:

En glittrig t-shirtklänning, 50:- samt Röd/rosa topp 10:-
Och sen dessa underbara pinup skålar som två tjejer stod och sålde massor av, 80:- resp 100:-


(som även dagens födelsedagsbarn kanske får en att ställa i hyllan...)

Födelsedags kalas, rättare sagt HATTkalas blir det ikväll. haha! Jag vet fortfarande inte vad det blir, men jag tänker nog ta något jag har hemma och säga att jag hörde HuvudbonadsKalas. Ska bli Kul!!!

Pixie dixie.

Ah jag gillar den här videon! hon är så snygg!

Pixie Lott - Boys And Girls


Modevetenskap!

Det ska bli så spännande! Jag trivdes jättebra med lärarna och speciellt kursledaren som verkligen verkade vettig. Idag åkte vi dit för att gå en genomgång av bibblan, som annars är enkel att gå vilse i. Det är iallafall två st i kursen som jag känner/vet vilka de är sedan tidigare, och eftersom vi ska vara minst 5 i varje diskussionsgrupp har vi raggat två till. Jag tror det här blir bra:) Första riktiga lektionen är på onsdag.

Efter bibblan idag drog jag och Linn till plantaget, fikade lite och shoppade blommor. Jag älskar verkligen att vara där! Även om jag har långt ifrån gröna fingrar, men de nya blommorna ska jag verkligen försöka få att överleva!


Sköna Linn i det gröna.

De nya plantorna som SKA överleva.

Första kurslitteraturen!

Skolstart!

Helst skulle jag vilja ha en liten neogrön keps där det står 09 på.. MEN what to do?
Istället har jag köpt skolböcker och lite fina pennor, och JA jag har valt färgerna lila och rosa. Är det skolstart så är det.
Det är egentligen öppet på skolan hela dagen idag för nya elever, men introduktionen till modevetenskap samt uppropet börjar inte förens 16.00. Så eftersom regnet öser ner tänkte jag satsa på att vara där till 15.00isch, då var det tydligen rundvandring :)






HUR ska det gå? bamp baaa..

Ikväll ska jag föresten ut med THA GANG + Några till :D Yeeeey


SenSommar

Det var mysigt att bara gå omkring och strosa bland alla gratisprover, fast man skulle behövt mer än en timme som vi hade. Plus att jag blev besviken över att de inte hade några Salamis! Korv, men ingen salami så långt ögat nådde.

Nu är det iallafall söndag :) Imorgon och på tisdag ska jag jobba, och på Onsdag börjar skolan (!)
Men nu ska Jonathan o Jag titta på film och käka godis. Har jag bestämt.
Trevlig Söndag på er!


Gratis Mat?

Nu ska jag träffa en tjej som praktiserade på vårat jobb för ett tag sedan, vi ska gå till tanto där temat idag tydligen är Mat. Så Massa gratis provning till oss! I LOVE FOOD.

Igår drog jag och Maja till Yes på Mosebacke, självklart är det alltid kul när Majsan är med. Men vad höll dj:n på med?? Han förstörde alla låtar tootalt.. blä. Märkte han inte att folk slutade dansa? Vi drog rätt tidigt med orden att nästa gång vi partar drar vi med hela vårt gamla gäng, Åh jag Längtar!

LOVE

Fröken Ur.

Nu har jag och Jonathan precis haft en jättemysig dag :) Först gick vi runt och letade efter en klockbutik så vi kunde sätta in nya batterier i min ny/gamla Klocka (som btw är helt underbar!) där han även köpte en fin klockring till mig. Vi hängde i solstolarna på söder, för att sedan gå och käka Indiskt. MUMS!
Nu har vi precis kommit hem, och ikväll ska han hänga med grabbarna igen och jag ska ut med Maja! wiee!

Dagens(som jag tror även blir kvällens):

Den underbara klockan som jag hade när jag var liten, blev så glad när mamma hade hittat den hemma hos sig, jag behövde verkligen en klocka!:

Den söta klockringen:

Och mina lovely shooeeess!:


Brudkväll.

Igår skulle grabbarna spela poker, så vi bestämde oss för att ha tjejkväll. Med massa god mat, godis, romantiskkomedi och självklart skvaller. Inte för att vi hade så mycket skvaller, men ändåå. Det var bara Kuddkriget som saknades.

Började med att jag och Jonathan städade hela dagen, vilket var sjukt jobbigt eftersom vår jäkla dammsugare gått sönder! Så vi Sopade (vem gör det på 00-talet??) sen fick vi skura, så allt tog mycket längre tid. Men vad fint det blev:) Sen kom Brudarna och Jonathan drog till grabbsen. Vi gjorde en jättegod pastarätt som vi improviserade ihop, med stekta skruna köttbitar, vitlök, paprika och creme fraise. Så lite färsk pasta på det och sallad med feta. MMM!
Drack Dr Fausst, som är ett sjukt gott vitt vin, och så tittade vi på "Definitely, Maybe" , handlade om en pappa som berättar för sin dotter om hur han träffade de tre tjejer han älskat i sitt liv (fast han bytte namn på dem), så skulle hon gissa vem av dem som var hennes mamma. Lite förvirrande, men helt OK och med en liten twist på slutet.
När kl var runt 03.00 så kom grabbarna intrillandes och vi satt och snackade allihopa ett tag innan de gick och vi fick lägga oss att sova. MYS!

Mitt i Naturen.

Nu fick jag till att lägga upp filmerna! så vi börjar med crazy animals videosarna:

Utanför vårat hotell fanns en ensam liten ko som jag ville klappa, gick sådär:


Det var sjuukt mycket fladdermöss, gick inte att fota dem så vi filmade lite:


Och till slut, en plötte lite kisse:


Fanns så himla många smala små djur som man bara ville ta hem och mata med godis. Det skumma var att de flesta var super smala förutom Hundarna som alltid var sjukt tjocka! Grekerna gillar sin hundar.

SJÖGURKAN.

(jag vill inte ha en riktig bild på dem eftersom jag äcklas så, men kolla gärna själva)


Jag skulle lägga in lite schyssta videos från Kos, men det verkar inte vilja funka just nu. Får prova senare.
Då tänkte jag istället ta tillfället i akt och berätta lite om världens sjukaste djur, Sjögurkan. Vi kom in på det idag eftersom min vän Juliane inte visste vad det var för djur, så läste vi på lite... ja ni får se själva.
 

7 Punkter som visar att Sjögurkan tar hem priset för
Sjukaste/Äckligaste/Intressantaste djuret:

*Bland sjögurkorna är de minsta arterna bara någon centimeter långa. De största är upp till två meter. Kroppsformen varierar, men de ser oftast ut som en skitkorv.

*De flesta av sjögurkor har inga ben, armar eller något annat att röra sig med, de ligger helt enkelt på havets botten och hoppas på att en ny våg ska få dem att rulla ytterligare några nya meter. Några har sugproppar runt munnen så de kan "hålla i sig", thats it.

*De livnär sig i första hand genom att svälja sand och gyttja och uppta den organisk substans som finns däri.

*Använder samma försvarsvapen som spindelmannen. Vid ett angrepp riktar sjögurkan sin bakände mot fienden och avlossar sin klibbiga tråd som fastnar på fienden. Vad tråden består av? Jo det är deras tarmsystem som de kastar iväg. (som de sedan snabbt ersätter med en ny)

*Några sjögurkor kan föröka sig könlöst genom att snöra av kroppen i två eller flera bitar. Alla delarna blir snabbt fullbildade sjögurkor(!) Andra ställer sig upp(?), Vaggar runt och byter könsceller.

*Den kan kurra som en katt...

*I ändtarmen mynnar en eller två så kallade vattenlungor. Dessa förgrenade säckar tjänstgör som andningsorgan. De andas alltså genom att dra in vatten genom anus och sedan pressa ut det.




Med andra ord; De ser ut som en skitkorv, ligger orörliga på botten, käkar sand, leker spindelmannen och andas genom röven. LIVIN THE FREAKIN DREAM!

Hemma.

Åh vi har haft det så underbart härligt! Men en vecka räckte på Kos, sen hade man nog gärna fortsatt på en annan ö eftersom det inte var så stort. Vi har bokstavligt talat bara latat oss heeela dagarna. Legat på stranden, snorklat och ätit gott!

Lite bildbevis:

En galen hund som satt och blå-stirrade på mig under hela middagen första kvällen.




booty haha









Nu drar vi!

PEACE OUT.


Tomorrow, I love you Tomorrow.

IMORGON ÅKER VI!! haha Scooooreee! Vi har inte packat allt än, men snart så! Ska packa lite imorgon också, vi måste inte åka förens strax innan 15.00 Det ska bli så myysigt!

Igår hängde jag med Hanna och Maria, först åt vi crazygott indiskt käk. Sen drog vi och kollade när parkteatern spelade i vitan, och sen bara hängde vi i parken tills sent på kvällen. Käkade godisremmar och sjöng Disney låtar :D
Var bara så jäkla jobbigt att säga hejdå till Hanna som drar till Malmö på lördag, Buhu! Hanna I LOVE U!








.. och sen blev det bara värre! haha!

Åh imorgon är det bara jag och babe! ingen Tv ingen Dator OCH inge JOBB!! wiee

Söndags trött.

Igår drog vi till några av Jonathans polare och grillade! Lovely! Jag hade lagt fläskfille i marinad och massa vitlök, det blev så j*vla gott!!! Grillat kött kan verkligen vara bland det godaste som finns.
Hela kvällen var mysig, för först grillade vi, sen bara hängde vi spelade spel och snackade enda tills 05.00 då Petar skjutsade hem allihopa. Tiden går så fort när man har roligt. Men man är lite trött idag.

Idag ska jag försöka skriva ut min CV och lämna till lite butiker, möta upp en syrran som är en snabbis i stan och sen ska jag träffa och Hana och mysa lite till :)

Om man inte räknar med idag, så är det bara 2 små dagar kvar!!!!!!

Från sist jag var utomlands, Kroatient 07. Its been toooo long!

Finally! Ps!

Åh nu har jag äntligen Ps CS3 igen! Tar verkligen tid att komma ihåg allt, var sjukt länge sedan jag jobbade med det, men tusan vad kul det är!! Man kan fixa i timmar!







partyparty

Näästan hela listan blev checkad, det var bara själva partandet som inte blev av. Allt drog ut på tiden supermycket och när klockan nu nästan är tolv så bestämde sig folket, som jag ännu inte mött upp, att de skulle dra till en hemmafest vid Liljeholmen. Så nu kände jag att jag ska tvätta av sminket, käka blåbären jag köpte idag och kolla på någon mysig film. Ska träffa brudarna på söndag och bada istället :)
Har föresten tittat på Hannah Montana som fanns kvar i datorn sen syrran var här, haha! shit pommes alltså..
Är föresten jäkligt stolt över mitt BANDAGE som jag fått över det brutala såret efter Hepatit-sprutan, TADA:





näääähää nu ska jag snart få sova, ska bara vänta på att Pärlan sprungit klart så ska vi skypa lite FINALLY!


Nu är det förresten BARA 3 DAGAR KVAR!

Dagens visa.

hihi nu när jag kollad i brevlådan hade Biljetterna kommit!!!!! bara 4 DAGAR KVAR!! Aaaaah!


To do list idag:

*Banken, måste föra över lite pengar

*VC, för att få vaccinet

*Gymmet, för att Biffa

*Solarium, för att förbereda huden

*Skypa med Pärlan :D Hoppas verkligen jag hinner!

*Parta!



Sen måste jag tvätta hela helgen, så sjuukt mycket tvätt! Blä.

Jag har föresten bestänt mig för att ha KÖPSTOPP nu i 30 dagar (-Kos förstås, då måste man shoppa) Speciellt nu eftersom jag köpt en kofta(som jag LOVE) och THE SHOES, sorry Madde :D

Heptit, Nej Tack!

Hade heelt glömt bort att man måste vaccinera sig mot Hepatit! Så eftersom jag kom på det så sent så hinner jag bara vaccinera mig mot Hepatit A, men B smittas bara om man behöver sjukvård eller vid samlag.
Så idag halv två drar jag och jonathan ner till vårdcentralen! Väldigt Skönt att inte behöva oroa sig för maten iallafall!
PEACE.

Hanna!

Idag var sista dagen på jobbet! Sjukt. Fast jag kommer säkert att få jobba massa extra så jag känner mig inte så orolig :)
Sen träffade jag Hanna idag som snart flytttar till Malmö för att plugga i ett helt år! Kommer vara så tråkigt utan henne! Så missar jag hennes avskedsfest nästa helg eftersom vi är på Kos, visste inte att den skulle va då. Men vi ska iallafall ut imorgon! Tror det blir Berns eller F12. Får se vart det drar mest!
Nu ska jag kolla på någon crapig film och drick Te.
Puss&Kram.

inte min dag.

Helt sjukt har det varit idag.
Eftersom jag varit ledig från jobbet tänkte jag att jag skulle dra till butikerna längst götgatsbacken. Så går jag in på weekday och hittar superfina skor från minimarket på 75% så istället för 1800 så kostar de 450spänn, men eftersom vi drar till kos snart så tänkte jag bara gå och kolla hur mycket pengar jag hade på kontot. Då händer det, jag får sjukt ont i magen, min ena flipflopp går sönder och jag känner att jag bara måste gå hem och lägga mig. Väl hemma så lägger jag mig ner och Somnar och sover i nästan 5timmar! Jag mår fortfarande helt illa och hoppas att jag kan jobba imorgon! Tror starkt att det är 7-elevens fel, eftersom jag åt en skumm macka där tidigare.

Men det enda jag kan tänka nu är, SKORNA! Ska jag orka gå och handla dem idag?


KOS!

Nu har vi bokat resa!!!!!!!!! Det blev Kos! från 11e till 18e aug. Bara Sola, Bada och Mys!
Jag och Babe :)
Här är hotellet!:

Så ska vi lätt hyra en varsin Vespa!
   
6 dagar kvar!

Göran.

Vad skumt det känns att inte ha en lägenhet full av småsyrror längre, mycket tystare och betydligt mycket mer golvyta i våran lilla på 36kvm. Men jag Älskar alltid när de är här:) Jonathan också, han är så jäkla underbar! När jag var på jobbet igår så var han och Sanna ensamma hemma, då laddade han ner Hanna Montana som de satt och tittade på! LOVE!

Igår kväll efter jobbet så mötte jag upp Sanna (som precis vari på en audition för julkalendern, Hoppas!) och pappa som är och jobbar i sthlm. Så gick i vi allihopa och tittade på "Sommar med Göran" HAHA! den var faktiskt braa! Länge sen man såg en svensk film. Det enda som var stupid var lite folk i publiken, en av huvudkaraktärerna hade tics, så är det ju en komedi så självklart blev det roliga moments med ticset, Men folk skrattade Varje gång hon ticsade! herre gud, är folk så oallmänbildade? aja strunt samma, det är deras problem.

Mina Söta (haha alla 3 älskar popcorn:) syns det på pappa eller? )

Sannas nya solglasögon, Och svar Ja: Vi har världens sötaste pappa.

Tha ResBag.

Nu har jag droppat av syrran, lämnat tillbaka västen OCH köpt vår nya resväska! Den är så jäkla stor, tror jag skulle få plats i den om jag försökte... vilket jag dock inte kommer pröva. Men 400 spänn, jag är nööjd. Nu är det bara bokningen kvar sen är vi på pågång!
THA BAG:

...som egentigen är grön men av någon anledning blir grå på bild?
En liten hissbild från igår:

Tvättning in action(notera strumporna):

Och två små dagens i hettan:



Vid 5 tiden kommer Sanna tillbaka (vår lilla soffa har verkligen gått varm den här senaste veckan) :) sen ska vi iväg och spela pictionary haha!

Over and out.

Söndag.

Snart ska jag hänga med Cissi till slussen så hon hittar rätt buss ut till sin polare på Möjö. Seeen ska jag lämna tillbaka en jeansväst jag köpte på gina igår.. kändes inte helt rätt när jag kom hem. Sen hoppas jag på att de har kvar marknaden på Sergelstorg, de hade sjuuukt billiga resväskor där förra helgen. Jag och Jonathan måste ju ha en stor när vi reser tillsammans :)

Lite Ginabilder från igåår;



Ikväll ska vi iallafall Boka resan! MYS!

Hetro?

PrideParaden var great, som vanligt :) Även om vi inte hade bästa platserna såg man iallafall det mesta, tyvärr blev bilderna lite random eftersom jag bara höll upp den över folket.. Lite kändisar var det också, men gladast tycker jag alltid man blir av av Mark&Jonas som gick hand i hand! Puss på dom!














PRIDE.


Nu ska jag och Cissi gå och se PrideFestivalen, tänkte satsa på hornsgatspuckeln tror det blir bra utsikt där. Synd bara att det är trist väder, alla nudies kommer bli förkylda, Faaast det kan det ju vara värt:)

Nu ska vi se om jag kan lägga upp lite bilder från förra helgen på mig och Sanna.... bamp bamp baaa:



Några funkade att lägga upp iallafall, fast det är fortfarande några som vägrar.. skumt.

RSS 2.0