Brudkväll.

Igår skulle grabbarna spela poker, så vi bestämde oss för att ha tjejkväll. Med massa god mat, godis, romantiskkomedi och självklart skvaller. Inte för att vi hade så mycket skvaller, men ändåå. Det var bara Kuddkriget som saknades.

Började med att jag och Jonathan städade hela dagen, vilket var sjukt jobbigt eftersom vår jäkla dammsugare gått sönder! Så vi Sopade (vem gör det på 00-talet??) sen fick vi skura, så allt tog mycket längre tid. Men vad fint det blev:) Sen kom Brudarna och Jonathan drog till grabbsen. Vi gjorde en jättegod pastarätt som vi improviserade ihop, med stekta skruna köttbitar, vitlök, paprika och creme fraise. Så lite färsk pasta på det och sallad med feta. MMM!
Drack Dr Fausst, som är ett sjukt gott vitt vin, och så tittade vi på "Definitely, Maybe" , handlade om en pappa som berättar för sin dotter om hur han träffade de tre tjejer han älskat i sitt liv (fast han bytte namn på dem), så skulle hon gissa vem av dem som var hennes mamma. Lite förvirrande, men helt OK och med en liten twist på slutet.
När kl var runt 03.00 så kom grabbarna intrillandes och vi satt och snackade allihopa ett tag innan de gick och vi fick lägga oss att sova. MYS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0