Lugn.. typ.

Nu har jag lugnat mig lite sedan i morse iallafall, även om jag fortfarande är sur på kärringarna nere i centralrepan. Skönt att ha skrivit mailet iallafall.
Sitter här nu och försöker lägga upp lite bilder på mig och sis från i helgen, men den vägrar! Får bli lite dagens istället, som för överigt blev jäkligt bra haha!








Haha! Det blir som en liten story; Jag poserar, jonathan vill kicka min butt, jag blir rädd och Springer ner för trapporna!

Great Story. Tjingeling!

BRING IT ON!

AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaah! Jag blir helt jävla tokig på folk som inte kan bete sig bland folk! Att vara otrevlig utan anlednig! Orka!
Jag jobbar som sagt på ett stort sjukhus där vi har flera receptioner, varav en där jag jobbar. Men människorna som jobbar i centralkassan, de som tar emot Alla patienter, dem är det något fel på!
De har klantat sig så jäkla länge nu, är sjukt otrevliga mot alla patienter, hälsar inte tillbaka om man hälsar på dem. En av mina kollegor har jobbat här i 3år(!) och går föri deras kassa varje dag, ändå kan de inte anstränga sig att ens hälsa tillbaka! De är nonchalanta mot patienter. Skäller på oss så fort det är något fel, när de inser att det inte är vi slänger de bara på luren utan att be om ursäkt.
Nu hade vi iallafall ett rån igår, mitt på ljusa dagen! skitläskigt! Då undrade vi såklart hur det gick för dem där nere och om alla var ok. Så när jag kom i morse så gick jag förbi för att fråga...:

-"Hej! Vi hörde vad som hände igår! vad läskigt att man ska behöva oroa sig för sånt. Vad var det som hände? Är alla OK??"
-"eeeeh, OCH vem är DU DÅ?!"
då har jag hämtat posten i det rummet hon sitter varje morgon de senaste 2mån! När jag påpekar det säger hon:
-"jahapp, nä var ett litet rån bara"

Och hennes jävla ton hon hade.... fyfan.

Det var iallafall droppen som fick bägaren att rinna över, nu har jag skrivit ett mail till min chef där jag beskriver hur okompitenta de egentligen är. Så nu är kriget igång, BRING IT!

"Angående otrevligt bemötande i Centralkassan.


Under min första tid här hörde jag allt annat än gott om dem som arbetar nere i centralkassan, men hade själv ingen egen uppfattning. Nu har jag själv upplevt det andrar talat om.

Eftersom jag mestadels arbetade inne på op. under våren så var det inte mer än att de inte hälsade tillbaka när man passerade på morgonen, vilket är konstigt bara det enligt min mening.


Under tidens gång har jag hört mer genom patienter som klagat på dåligt bemötande från deras sida, bl.a. en äldre dam talad om att efter att väntat länge på att få hjälp var det en ung man som trängt sig förbi henne i kön (trots att de hade nummerlappar) och även om det var övertydligt att så var fallet så, så var det ingen som gjorde något åt saken. Ett nonchalant behandlande är aldrig en bra start på ett sjukhusbesök där man ska känna fullt förtroende för de anställda.


Den senaste incidenten var otrevligt bemötande från deras sida. Detta var i samband med rånet som tog plats 29/7, vi blev oroliga för deras räkning och jag gick därför förbi idag 30/7 på morgonen för att fråga hur det gick och om alla mådde bra.

Det jag får som respons då är en otroligt otrevlig ton och orden "Jahapp, och vem är du då??" Var på jag presenterar mig igen (efter 7mån anställning, och efter att ha hämtat posten varje morgon de senaste 2mån.) Då får jag svaret "Jaha ja, det var ett litet rån."


Givetvis gör alla misstag och ingen är perfekt, men en så otrevlig attityd är Aldrig OK! Vare sig det är mot patient eller annan personal.


Mvh/ Linnea"


ibland är det bara så skönt att få skriva av sig.


Mischa Barton.

På senare tycker jag hon glidit iväg från vad jag gillar klädmässigt, men det här var riktigt fint;

Mischa Barton åtalas på fyra punkter!


Allt går ton i ton på Mischa.Wow, vilka klackar!
Älskar skorna, och hatt is the shit!

Scrub it!

Jag tycker väldigt mycket om BodyShops produkter, deras vitamin E ansiktskräm och mineralfoundation använder jag dagligen. Nu har jag hittat ytterligare en favvo!
Den är till för bland-hy, så den gör rent på djupet samtidigt som den återfuktar. Fast man måste så klart smörja in sig efter, då blir det bäst.
Tadaa:
Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliator - For Combination Skin
Nästa köp ska bli en bra ögonkräm, jag har hört mycket bra om den under. Plus att det är ur samma serie som min ansitskräm så den borde trivas bra med min hudtyp.
Vitamin E Eye Cream - For Normal Skin

Tegel.

Jag tycker att fondväggar kan vara riktigt snyggt, ett enkelt sätt att bryta av och ge värme till ett rum, vilken färg man än väljer. Synd bara att det inte är lika enkelt att trolla fram en tegelvägg, kan tycka att det är ruskigt snyggt ibland!


                       

Marble Sun.

Det var så skönt att äntligen ha fredag igår!! var så trött från jobbet så behövde verkligen helg. Efter jobbet följde jag med en kompis som skulle fylla i sin tattuering, sen drog vi på weekday och köpte byxor för 100spänn(!) synd bara att det var sån tropiskhetta att man inte orkade prova så mycket, men ett par jeans iallafall!
På kvällen drog vi på våra polare Marble Suns konsert på Strand, Sjukt bra var det!
Trist bara att kameran inte orkade hela kvällen! menmen what to do? :)

Gårdagens:



Och här är bandet, enda bilden vi fick innan kameran gav upp;


veckan, so far.

Såå, i måndags var vi och firad Juliane på hennes riktiga födelsedag. Vi firade med massor av dansk mat samt två tårtor! jag hade köpt en mysig byxdress och jonathan hade dessutom köpt massa trisslotter och anthonberg som han vet att hon gillar :)
I går var jag med Maja efter jobbet, som jag inte träffat på nästan 3mån, jäkla maja som aldrig är i sthlm! vi hade iallafall mysigt i en källare i oldtown. Och ikväll ska jag ut och ta en bira med Jenny! Yey!
Fulltös.


Hayden Panettiere

Hur snygg får man va?

Great photo shoot of Hayden Panettiere (6 photos)


Dagen-efter-mys.

Har druckigt så mycket vatten idag, känner mig helt uttorkad efter igår. Vilket man kan förstå. Jag och jonathan har bara vilat hela dagen, ätit massa gott från primos och skrattat åt bilderna från igår. Nu ska vi käka all candy och chips vi köpt, ibland är det gött att vara bakis.




Först är det en till bild från igår, sen min nya snygga tunika från Candybag (med min ursnygga Liselotte Watkins tavla i bakgrunde, vad jag Love henne), mina Ganni skor (som jag föresten såg på 50% nu på Kingsley..även om jag betalade fullt pris,fuck) Och på sista bilden är det min lilla skohög som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av, så länge får de stå där och se snygga ut!

Bøfhus & Dans.

Gu vad kul vi hade igår! Men jag är sjukt trött idag..haha.
Vi började iallafall med middag på Jensens Böfhus (haha!) eftersom Juliane är en liten Dansk. Vi åt så sjukt mycket mat, det var helt tokigt, tusen förätter, världens varmrätt och sen efterätt (såklart) Jag har fortfarande ont i magen eftersom jag måste töjt ut magsäcken säkert till sin dubbla storlek.
Sen skulle vi dra vidare, fast pojkvännerna banga, så det blev jag, Juliane och pojkarnas pappa! haha! Han lämnar nästan aldrig sin lägenhet så det var sjuktkul att få med honom. Då drog vi iallafall till Mosebacke och deras hiphop kväll YES och var där tills det stängde, Tusan vad kul vi hade!
(så köpte jag en tunika från CandyBag här på söder, så jag behövde inte gå naken!)















Killens Linne på finmiddag?

åååh, ibland kan det vara så segt att bestämma sig för vad man ska ha på sig... Måste nog springa ner och kolla i någon liten butik i närheten!

Eller ska jag bara gå i det jag har på mig + ett par flippisar?...det vore sjukt mysigt, men känns lite trist mot Juliane som fyller år!





HP

Igår var jag och Jonathan och såg HP! YES! I LOVE HP! haha, den var iallafall braa :) Men jag stör mig fortfarande lite på han som spelar Harry.. tycker alla andra är bra men jag hade föreställt mig just honom lite annorlunda. menmen.
Nu håller jag iallafall på nere i tvättstugan och känner mig duktig, sen ska jag göra mig i ordning för ikväll och sminka över det om är kvar av ögoninflammationen, gu vad jag skulle få skäll av alla på jobbet om det visse det..

Så här kul hade jag iallafall när jag var ALL ALONE på jobbet igår:


KvällsSol.

Mysigt! Ska gå ut och möta Jonathan nu, varma kvällar är nästan det bästa med sommaren :)



JobbaJobbaJobba.

Idag har jag jobbat massor, och längtat ut. Fy vad trist det är att känna sig instängd. Men när jag äntligen kom ut så hittade jag ett fint armband på topshop, och sen köpte jag silverringen, från någon liten butik på drottninggatan, som jag gått och tänkt på så länge! Äntligen!
Svullnaden i ögat har gått ner massor, syns nästan inte alls, borde ha fotat det i morse så man verkligen kunde se skillnaden.



Lauren Conrad.

Den första boken ur en trilogi "L.A Candy" som är lite löst baserad på The Hills. Visste inte ens att hon var intresserad av att skriva, får se om nån blir läst, men snygg är hon!

-"The books will be loosely inspired by my own experience and are definitely influenced by my own life. Some of the characters may symbolize people in my life, but it is in no way calling anyone out...I've always loved books that I could lose myself in, ones that would transport me to another place, but had characters I could relate to. So, I'm so excited to have this opportunity to write books like that for other readers."
Lauren Conrad Attends Barnes And Nobles Book Signing Lauren Conrad Attends Barnes And Nobles Book Signing


"Okay, you can go in now," Matt instructed Jane as he stepped away from the door.

Jane knocked lightly before going inside. Fiona looked up from her computer screen. "Good morning, Jane! Please come in and sit down." She sounded more pleasant than usual. She must enjoy humiliating people, Jane thought.

As she stepped into Fiona's office, Jane looked around. Two metal stands securing large lights flanked Fiona's desk. The intensity of the lights was muted by wide sheets of what looked like tracing paper wrapped around the fixtures and held in place by wooden clothespins. The same kind of paper had been taped over one of the tall windows. The result was an overall softening of the lighting in the room.

Jane sat down in one of the chairs. Fiona clasped her hands and leaned forward. "So. Jane. You're probably wondering why I called you in here today."

Jane nodded, her eyes wide.

"I realize you've been here at Fiona Chen Events for only a short time," Fiona said. "But during that short time, you've-"

-managed to screw up just about everything I've asked you to do, Jane finished silently.

"-handled the pressure very well. I think it's time for you to move up to the next step. To that end, I would like to offer you a promotion. How would you like to be my full-time assistant?"

L.A Candy har funnits att köpa från 16e Juni.


Ögoninflammation!

Just nu jobbar jag på ett ögonsjukhus, så går jag och får Ögoninflammation på ENA ögat... sjukt snyggt.
Det är jag och Quasimodo, scooore.

Lady GaGa

Nog för att det är mer än ofta hon glömmer byxorna hemma, så kan hon ändå få till det ibland..

                    
               

Vad jag ÄLSKAR kornblått, så himla fin färg.

Gummistövlarna.

Nya gummistövlar har jag velat ha länge, och nu hittade jag dessa på asos precis sånna jag vill ha! Men 1.997 kr? känns lite väl saftigt för ett par gummistövlar.. eller?

    

Men snygga är de...

Wood & Wool

Har hittat en ursöt Holländsk designer, Ingrid, som virkar massa mormorsrutor och snickrar pallar. Dessutom är hon snygg som stryk. Hittade henne Här!

                         


Puss&Kram

School Supplies.

Nu när man börjar skolan i höst måste jag köpa upp mig på supplies! Jag som har en så ny och snygg Macbook måste nog matcha upp den med nått av de snygga fodralen från ordning&reda. Fast jag saknar handtag på dem, typiskt mig och tappa den, hehe, då kan fodralet vara hur snyggt som helst utan att direkt hjälpa.



Vad otroligt snygg den Guldiga Macbooken är föresten, snacka blingbling!



Men jag är så nöjd med min vita :)

Drömmar om Talon ringen.

En liten dröm innan jag somnar bara:



ÅH den är SÅ underbar! Skulle vilja ha alla deras smycken, den här ligger bara på $110...  
från Made Her Think.


Trött.

Sjukt att man kan vara så trött efter jobbet, fast rätt mysigt. Måste iallafall håll ut tills kl 21. Då ska jag titta på Ghost whisperer  och önska att det var Medium, sen SOVA.



..underbara skor och under, eller hur?

Tajts.

Jag hade verkligen tröttnat på tajts, men ett par i skinnimitation eller med paljetter till endast en tröja kan verkligen vara pricken över i.



Här syns det på Fearne Cotton.

Bröllop!

Jag har hittat värdens undebaraste sida! Så otroligt fina bilder, bara bröllop. Kombon av teman och bra fotografer gör det perfekt. Visade de för Jonathan och han undrade om det var en hint, haha jaa kanske efter de här bilderna. Här är några ex:
                        


Our friend held up an applause sign when we kissed. Everyone got a huge kick out of it!Evan and I always knew we wanted our get-away vehicle to be our red 1972 Shwinn Tandem bicycle.

Alla bilder är från http://www.oncewed.com

LOVE

Modevetenskap.

SÅ nu blir det Modevetenskap i höst, sjukt att jag kom in, sist jag sökte kom jag på reservplats 256. Men nu så.
Man kan alltid fundera på om något är ett bra val för framtiden, utbildning, jobb, kärlek.
Men allt går inte att planer, man får helt enkelt göra det som känns rätt så löser sig resten. Så även om det inte är en utbildning som direkt kommer ge mig ett jobb så är det endå på vägen att hitta vad som kommer vara rätt för mig i framtiden. Nu vet jag att jag kan handskas med människor av alla slag, ungdommar, handikappade, äldre mfl. Nu får vi se om det här passar. 1 helt år..

PEACE.

RSS 2.0