4år av KÄRLEK!

Idag kommer jag hem till en städad lägenhet och världens godaste middag, jag och J firar 4år! Vi har aldrig riktigt haft ett datum, vi körde idag eftersom J jobbar imorgon. Men i fortsättningen har vi bestämt att sista Aug är vår dag ♥
Inte nog med den fina lägenheten och middagen, dessutom har han köpt smycken från Alexander McQueen! samt skrivit en lapp med de finaste små orden.
Jonathan, älskar dig mer än allt annat. Du & Jag!

Spray on tan!

haha! Jag och mamma fick för oss att vi skulle spray tana oss tills bröllopet imorgon...
och bruna blev vi!
Före:
Efter:
haha fast jag hoppas att det lägger sig lite, det är lite mörkare än vad bilden visar.
Gillar ni min nya hårfärg föresten? Tycker det är den bästa jag haft på länge! Är lite röda kopparslingor i, men det blir inte så rött utan mer en varm ton. I Like!

What to Wear?

Ibland blir det dåligt med uppdateringar, som nu den senaste tiden. Men man får väl säga att det alltid pendlar lite upp och ner. Får se om det blir mer framöver då jag börjar skolan på måndag ;)
På lördag ska jag och J på bröllop! Ska bli så himla roligt, vi har dock fortfarande inget att ha på oss. Så planen idag är som följer: Nu på morgonen ska jag dra och vaxa benen (läskigt!) sen drar vi till Barkaby och shoppar loss!
Wish me Luck!

Fotografiska.

Idag var jag Jonathan och hans pappa på Fotografiska. Där fotografen Vee Speers tog hem priset i alla kategorier! Vi ska kolla ut vilka foton vi ska köpa som affischer och hänga upp här hemma, men så länge köpte vi hennes bok med samlade verk samt tre vykort.
Fantastiskt Fina Bilder!

Den här storleken gör dem verkligen inte rättvisa dock!

Inception

Var och såg den igår med J + gänget, Så Sjukt Jäkla BRA Film!!
Sprang dessutom på Pärlan som hade bokat in samma bio! Mysigt!!!

RSS 2.0