Alexander McQueen.

Vi pratade idag om McQueen, hur han är en otrolig artis på många sätt men samtidigt modevärldens BadBoy. haha. Men man måste ju bara älska honom, tänk att få gå på en av hans modevisningar!
Titta på den här otroligt vackra delen av hans modevisning med Kate Moss, helt fantastiskt:
eller Denna...
..eller denna:
Suck! "Vad vore väl en Bal på slottet..."

Chanel.

En underbar Lady:

- Den som inte njuter av sitt eget sällskap har oftast ingen anledning till det.

- Dekolletaget är en avgrund där den goda smaken balanserar utan att falla ner.

- För att vara oersättlig måste man alltid vara annorlunda.

- Det finns människor som har pengar och människor som är rika

- Det  finns inga fula människor, bara lata.

- Det finns inget så fåfängt som en snygg karl.


Coco Chanel


Min Jonathan.

Idag fyller Min Babe 22år!!! GRATTIS ÄLSKLING!!!
och i present: En resa till BERLIN! med mig Jenny och Simon, 20-22 Nov!

Obsessed?

Sienna Miller
Ja.. lite kanske.

Hansa.

Hur sjukt snygg är inte MIN vän Hanna??:
Sjukt snygg skulle jag säga. Dessutom firar vår vänskap 20år i år!!!
LOVE YOU!

Miller, igen.

Jag LOVE den här looken, byxorna & skorna (yves saint laurent):
LOVE.

Very Old Pilot.

I Fredags var jag med Jenny hela kvällen, Mys! Började med middag med våra grabbs, sen drog vi till Mosebacke där vi hade några polare som spelade den kvällen. Självklart var de lika duktiga som vanligt, men det var sjukt kul att bandet innan var så JÄKLA DÅLIGA! hah! sjukt små också, ingen var över 18, alla hade svartfärgat hår, tattoos över HELA kroppen. De sjöng falskt, på dålig engelska och med instrument som inte var stämda... shiit vad det inte lät bra. hehe. menmen!
Sen efter det så skulle vi dra till Pilot, ett ställe som Jennys syrra Sofia jobbade med att dra in folk till. Klart man gör det för hennes skull, men vilket jäkla 18års ställe det var alltså, länge sen jag kände mig så OLD! plus att det var lite stureplanskänsla över det, brrr.
Vi hängde där en stund, sen drog vi till grabbarna och somnade på peters soffa. Mysigt Mysigt! :)
Väldigt Trevligt! Nu ska jag plugga lite till, sen hoppas jag på mysMiddag med Jenny + Simon nu när ändå Jennys böcker blev kvarglömda i fredags :)
LÖV.

Jobb.

Har precis spenderat min eftermiddag med att läsa artikeln “Strike Parades and the Politics Representing Class in Antebellum Philadelphia” av Susan G. Davis, som vi ska ha läst tills på tisdag. Handlar om demonstrationer och deras start under 1820, är alltid så spännande med texter som får en att tänka. 
   Hur kan vi (jag + alla andra ungdomar/vuxna) klaga/bli stressade över att vi inte vet vad vi ska göra med våra liv för att vi har för mycket att välja bland? Om man bara blickar tillbaka och ser att det inte var länge sen folk kämpade för att få Mänskliga arbetstider i den Fabrik de slet. Om det inte varit för alla de starka män och kvinnorna som varit ute och kämpade och demonstrerat för sig + alla andra back in the days, skulle vi inte ha det så bra som vi har det idag. 
   Så nu när vi har den grunden att stå på, borde vi inte istället för att bli stressade: gå på magkänslan, vara tacksamma för möjligheterna vi fått och veta att allt löser sig så bra som vi har det idag? Bara ta Sitt liv i sin egen takt.


I Love You Man.

Jag Älskar filmen "I Love You Man", och säger åt alla att se den. Nu hittade jag dessutom världens underbaraste intervju med grabbarna där de inte kan sluta skratta:

haha! Jag skrattar så jag gråter när jag ser det här, så jäkla SÖTA! haha!

Rihanna.

Dagens Inspiration, Rihanna:


Så Snygg! Önskar jag hade så där tjockt hår så man kunde ha det kort, sjukt jäkla snyggt!

Idag är det kanelbullensdag, så kanelbullar ligger på schemat + att jag ska försöka läsa ut boken Modeiologi.
LOVE.

SysterYster 1.

Jaa x antal dagar senare och fortfarande ingen uppdatering, hehe.
Jag har nämligen varit busy med att hänga med syrran som varit här i ..1,5 dagar. En liten snabbvisit. Det har varit så mysigt! Så igår blev det Indiskmat för hela slanten, så GOTT!

Min söta syrra! Och på onsdag kommer Systeryster nr2!

Ikväll ska jag och Jenny ut och göra stan, men först middag hos mig:) synd bara att man måste klä på sig halva garderoben då det är så satans kallt!

RSS 2.0