Bröllop!


Längtar!!

Jag kom in!!

Jag kom in på FörpackningsDesign! Så himla KUL! ska bli sjukt spännande.
Igår bestämde Jonathan att vi skulle fira detta, så han bjöd på middag på T.G.I. Friday´s och sen gick vi och såg Shrek i 3D! Det blev världens mysigaste DatingKväll, med världens finaste Pojkvänn! ♥
Underbart!!

VAAAAARMT!

Det här är helt sjukt! Klockan är 21.40 och termometern står på 26° ute! Kan inte ens gissa på vad det är här inne... Badade i iskallt vatten i badkaret för någon timme sen, och nu är jag sjuuukt varm igen!
Det är NICE om man är ledig och kan bada, eller har en stor jäkla fläkt hemma. Men som det ser ut nu... Damn! Jag Smälter! Imorgon ska jag ägna dagen till att leta efter våra gömda fläktar på jobbet. woho.
Man är så oberedd på tropisk värme i sverige.
Vi klarar varken kyla eller värme, vilka jäkla Amazoner vi är.

Solsidan.

Min fina lillasyster Cecilia är här till fredag. Så underbart med fint väder på det! Igår hängde vi på långholmen och tog en promenad. Idag ska vi tillbaka, denna gång är Jenny där också. Senare på eftermiddagen ska vi möta upp Pärlan. MYS!

Solig Dag på Er!

HAPP.

Jag kom Inte in på förpackningsutveckling. reservplats 41. okej att det är över 400 som sökt till 35 platser, men ändå. Jag trodde verkligen att jag skulle komma in, framförallt när det är något jag har talang för. Men intagningstestet var så skumt så jag förstår inte ens vad de räknade på. Kunde de inte bara haft intagningsprover??
Jag har ingen plan B. fuck. Vägrar låta ett år trilla förbi utan att känna att livet rör sig framåt, dvs Inte jobba på något skitjobb eller gå en halvdan utbildning.
Något bra blir det av det här, och jag kan inte låta bli att tänka att det till stor del är på deras förlust.
.
Update: Det hade varit något tekniskt fel, så jag ligger alltså på Plats 6, INTE 41. rätt stor skillnad.

Karen Millen.

Ibland blir man sugen på att prova plagg man inte haft på en låång tid. Den här klänningen från Karen Millen hade jag när min morbror gifte sig tyyp 2002? Sjukt! Den sitter hur som helst fortfarande som en Smäck, 8 år senare!
Tur att Katten är med och poserar.

Rålis.

Igår hade vi det supertrevligt! Satt i Rålis hela kvällen, snackade skit och myste!
Sen måste vi bjuda på kvällens skönaste bild:
Tidigare under kvällen var det ett gäng som satt bredvid som hade världens minsta lilla chihuahuavalp! Som dessutom rymde till oss hela tiden! Så jäkla söt!
Synd bara att jag har världens sämsta kamera... varför ha 12 mp när den inte kan fokusera?? aaja.
Så jäkla liten och bråkig!! :D
Tack för en fin kväll, och Grattis igen Minna!!

Grattis Minna!

Idag fyller Minna 22!! Det ska vi fira!
Whitney Port fick dekorera paketet!

RSS 2.0