Trä.

Träklack är så himla fint. Kan det egentligen bli mer än svenskt att köra på Träskor?

.fashiontoast.

Hannsa.

Pratade precis på skype med världens finaste Hanna ♥
I år har vi känt varandra i 21år, en av de finaste människor jag känner.

PUSS på dig!

Lika Som Bär.

Mitt första "Lika som Bär" inlägg, det här är bara för roligt (och nördigt).
Charles Worth (första modedesignern) Vs Danny Masterson a.k.a Hyde från That 70's Show

↔ 

HAHA! Sjukt likt tycker jag!!


Couture Will Set You Free.Asos

SNÖ.

Ja, vad ska man säga. -20 grader och hela Stockholm lägger ner. Får se om jag tar mig till skolan imorgon. Känns inte riktigt som det är värt eftersom det tar nästan tar 2h bara för att åka dit. Så är det något Jävulskt med folk också... Det är inte meningen att man ska sitta fast på en buss hela dagen när det är sånt här väder. Då ska man sitta inne och mysa.

Möjligen vara ute en liten stund och leka i snön, om man har hund dvs.
Bejla The Dog:

Förra året hemma i Storlien:


Vår Någon?


23.

Igår firade vi att Madde Har fyllt, och Eva Ska fylla 23! ♥Bilderna har jag snott från Pärlan :)
Så Himla Trevligt!
Nu ska jag handla godis, Sen Plugga!!
Love!

Frida Gustavsson.

Det är mycket snack om denna Svenska modell. Vilket är förståligt just eftersom hon är så jäkla snygg! Jag kan känna att Äntligen har Sverige bidragit med en spännande modell! Även om Mini och framförallt Carolina är snygga, så kan jag tycka att de faller lite platt.
Så GO Frida!

FridaFridaFrida.

Lillebror.

Har ni sett något så fint?


Påminner mig om när min lillebror var liten och brukade ringa mig för att prata om alla äventyr vi skulle vara med om. Det bästa var när han sa att vi skulle packa "Häftiga saker till honom och Vackra saker till mig!"

Finastste Finaste Ragge.


Bild jag tog Sommaren -06.

SOFIA.

Pärlans UNDERBARA present som hon fick av mig och Anna gjorde succsé i skolan! Isabelle i klassen har tagit dessa underbara bilder på mig och Dilara under "show and tell" i skolan, snacka promota:


HAHAH! Great!

PÄRLAN 23.

Idag fyller världens bästa Madde år! ♥ Fan Vad Trevligt!!


Längtar tills Imorgon! Då åker Jag och Anna hem till Pärlan för att lämna:

VÄRLDENS BÄSTA PRESENT.

Nyfiken?

 


ACNE.

Vadå Ha-Begär? LoveLoveLove den här byxdressen, tycker den är helt underbar! Likaså plånkan och jeans med skinnlappning. Nu har det Dessutom gått hål på mitt SISTA par hela jeans, fuck. Måste köpa nya. Såg dock att Jeansen med skinndetljer även hade det på bakfickorna, vilket jag inte är helt övertygad om.. får prova sen..

Kan det vara mer Alla-Hjärtans-Dag-Känsla efter det här bilderna? ♥Valentine .

♥ Glad Alla Hjärtans Dag! ♥

bilden är härifrån.

Zooey Deschanel.


Vi kollade på Yes Man idag när den gick på tv, så himla fin hon är. Sett den förut. Helt ok Rulle!Var det bara jag som missat helt att dessa sessor var syskon?

Tydligen.

G´Natt.

R.I.P McQueen

FAN! Modevärldens Bad Boy är död, Alexander McQueen. Sån jäkla tagik. En sådan otroligt talangfull människa. Att människor ska behöva må så dåligt att de tar sitt eget liv. Mammans bortgång en vecka tidigare var nog bara droppen som fick bägaren att rinna över.


Kan inte ens titta på det här klippet just nu.
På hemsidan kan vi läsa:
On behalf of Lee McQueen's family, Alexander McQueen today announces the tragic news that Lee McQueen, the founder and designer of the Alexander McQueen brand has been found dead at his home. At this stage it is inappropriate to comment on this tragic news beyond saying that we are devastated and are sharing a sense of shock and grief with Lee's family.

Lee's family has asked for privacy in order to come to terms with this terrible news and we hope the media will respect this.


R.I.P McQueen.

Talang ligger i familjen.

Inte för att jag kan sjunga.. men ni vet, allmänt sådär.

I Lördags var min otroligt duktiga lillasyster Sanna med och ansökte till Talang 2010, självklart med mig och Jonathan som hejjaklack.
Är så himla stolt över dig!


(Bakom den storslagna filmningen har vi Jeff Stanford, vid redigeringsbordet: Jonathan Stanford. I publiken hittar vi Ark-, Stanford- och Klim-klanerna)

Att hon inte gick vidare är för mig ett mysterium.

Hej igen!

Första gången jag sitter framför en dator mer än 5 min den här veckan. Rätt Skönt ändå. Men som ni förstår är inte köket klart, vilket leder till att jag och Jonathan lever som nomader. Den här veckan har det varit Jonathans pappa som delat med sig av sin lägenhet. Men vad skumt det är över lag att helt plötsligt bo hemma hos föräldrar igen, jag och Jonathan som faktiskt har bott ihop i mer än 3 år nu (Själva!). Man glömmer hur det är att inte vara ensama, att man faktiskt inte kan gå runt naken (vilket vi iof nästan aldrig kan pga grannarna som har en Nice vy in till oss "Hej och välkomna"). Sen är vi sjukt bortskämmda också, helt plötsligt känns gymmet miiltals bort då man faktiskt måste ta Tuben dit!
med andra ord tror jag det här är ganska nyttigt för oss, tänk vad vi kommer uppskatta det när vi kommer tillbaka. Inte för att vi inte gjort det förut, men ändå.
Bondegatan, vår kära Bondegata.

Idag fick vi tillbaka hemtentan också, så himla skönt att äntligen få sluta oroa sig för omtenta. Men kan erkänna att jag var lite nervös precis innan jag fick resultatet.
Den här delkursen är btw så fruktansvärt mycket bättre/roligare/intressantare än den förra. Vi har läst lite sköntlitteratur som jag i ett annat samanhang inte hade fått in i en kontext. Wunderbar!!

Sen är det så att jag väldigt badly skulle behöva klippa och slinga mig hos min älskade frisör Emma. Men när man precis betalat studielittertur för nästan 1300 så är det ett lite för stort eko i plånkan. Det börjar bli sådär alldeles för långt som hår har tendens att bli ibland... Rötterna är dessutom rätt blaa just nu.
Gillar den längden hon klippte åt mig i sommras, som syns på denna otroligt snygga bild:Sen måste jag får rekomendera en ny produkt jag provat! eftersom jag har flera olika hemma och alla nästan är slut orkade jag inte lägga massa pengar när jag ändå måste släpa runt det. Har tidigare använt Lumenes produkter som jag gillar, men har haft en känsla av att den inte tar bort allt smink. Så köpte jag VICHY´s 3in1 från apoteket för 129:- och den är Super!! köpte även hudkrämen L300 för 70:- också därifråm, så nu är min hud lovely! Inte alls vintertorr som den var innan. Tänk vad billigt också! Det är både rengörings mjölk, toner och make-up remover för hela ansiktet. Så kan använda den även på ögonen.
Great!


Har som sagt inte kunnat ladda in några nya bilder pga:

1, vi har inget internet hemma
2, vi är inte hemma
3, om vi nu var det så är ändå allt täckt med handukar och lakan.

odsen är med andra ord inte så goda. men vi Hoppas Hoppas att det mesta blir klart denna vecka så vi kan flytta hem igen!!


RSS 2.0