Sanna Sol Ark.

Idag fyller Världens Finaste Sanna år. GRATTIS Älskade Sis!

Iron Man 2.

I LOVE Iron man. Fast 2an var lite seg. Vi såg den igår kväll, verkligen sjukt mysigt att gå på Bio! Även om man blir lite besviken... De var lite väl fokus på hintar till nästkommande film där de kommer vara massa Marvel hjältar, bla Wolverine, Captain America mfl. Som jag hoppas kommer bli GREAT!

What can I say? Jag är sjukt svag för superhjältar!

28 MAJ!


KICK-ASS.

Vi var nyss och såg Kick-Ass, som var GREAT! Påminner om Kill Bill i färgerna och splattern, jonathan tycker dock inte alls att de påminner om varandra. Ni får avgöra. Men Se Den!

I'M KICK-ASS.
 

SysterYster.

Hela denna vecka har min lillesyster Sanna bott hos oss. Det har verkligen varit hur mysigt som helst! Himla synd att jag hade tenta och hon praoade hela tiden, men det får bli mer kvalitets tid när hon kommer i Sommar!
Den SkitSnygga ringen fick hon efter att ha praoat i butiken Cissi&Selma.
<3

Konsert.

I Tisdags var vi på Marble Suns spelning på Debaser, grymt var det! Här var min outfit:
Urban Shoe Myth.

Som idag när jag känner mig sjukt trött och omotiverad till att läsa de 130 sidor jag måste läsa tills imorgon (hittils hunnit med 40..), då brukar jag smyga på mig mina alldeles finaste ägodelar som Jonathan överaskade mig med förra året:

De är verkligen helt fantastiska! Jag satt helt i chock när jag öppnade paketet, för vem skulle någonsin kunna förvänta sig att något så fint skulle finnas under allt paketpapper?pappahängerupphinkaritaket.

Idag är det vädring som gäller! Började redan i går med att hänga upp plagg som inte använts på länge, dvs sommarplaggen! Hänger upp dem i gardinstången i vårt stora fönster så de får både luft & ljus.
Känns himla Skönt och fräscht!
Trevlig Söndag på er!

Once Wed.

En av mina absoluta favorit hemsidor är oncewed, inte för att vi går i bröllopstankar utan bara för att det är så himla fina bilder! Så när min kusin berättade att hon förlovat sig skickade jag självklart den till henne också! Jag har lagt upp bilder härifrån förut, men det tåls att göra igen! 
Så fruktansvärt Underbart! ♥

Hannsa.

Min finaste sötaste barndomsvän Hanna (som jag i år har känt i 21år(!)) Är så fruktansvärt talangfull. Jag är så himla stolt. Titta bara vad fint hon sytt ihop:
LÖVE ♥

FÅNGARNA PÅ FORTET!

ÄNTLIGEN är det tillbaka! I höst smäller det! Haha! Så jäkla roligt för jag sa för några veckor sen att jag tyckte det skulle börja gå igen, jag LOVED det när jag var liten. För er som också gillade det så tycker jag att ni borde åka till Bodaborg i sommar som finns lite överallt i sverige, vi ska iallafall dit ett stort kompisgäng i sommar och det kommer bli AWESOME. Det är Typ som fortet man springer runt i tusen rum och löser massa gåtor/utmaningar klättrar på väggar och kryper i små gångar, de lag som klarat flest rum vinner. Otroligt barnsligt men Otroligt jäkla KUL! 
I ♥ U, Fångarna på Fortet.
Jag har någon bild från när vi var i Frankrike och åkte förbi fortet med båt, vart tusen den nu är. GRYMT iallafall!

RSS 2.0